Wintiszt automatikus frissítő

Töltse le a WinTiszt verzióját figyelő és frissítését automatizáló alkalmazást. A program folyamatosan figyeli a WinTiszt verzióját, és ha új jelenik meg honlapunkon, akkor kívánság szerint: figyelmeztet, letölti, vagy telepíti azt.

Telepítéséhez a jobb oldalon található frissítő programot kell letölteni, és kicsomagolni egy könyvtárba. A programot a Wtfigyelo.exe-vel lehet elindítani. A program telepítésével, működésével kapcsolatos információkat a dokumentációban talál.

A wintiszt telepítése

- Mentsék le az előző verzió adatait (ezt jól őrizzék meg)!
- Töltsék le a legutolsó frissítés file-t!
- Csomagolják ki egy tetszőleges könyvtárba!
- Ebből a könyvtárból futtassák a MODOSIT.BAT file-t, aminek paraméterként adják meg annak a meghajtónak a betűjelét, amelynek gyökerében a WINTISZT könyvtár található (pl. a parancssorból indítva, ha a WinTiszt a C:\ drive-on van: "MODOSIT", space, „C”, aztán az enter billentyű.)!
- Készítsenek egy mentést az adatok átalakítás utáni állapotáról is!

FONTOS, hogy
- A munkakönyvtárban elérhető legyen az ARJ program (legegyszerűbb, ha bemásolják egy mindig elérhető könyvtárba)
- Hálózatos felhasználók a telepítés előtt győződjenek meg róla, hogy SENKI sem használja a WinTiszt-et! (Az új WinTiszt első futtatásakor sem használhatja más!)
- Hálózatos környezetben fontos hogy a terminálon, melyről a telepítést végzik olyan felhasználóként jelentkezzenek be, melynek írás joga van a \WINTISZT és a \Wintiszt\RENDSZER könyvtárra!